Друк

Зустріч керівництва району з дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками 2020-2021 навчального року

.

Цьогоріч у Новоград-Волинському районі документ про повну загальну середню освіту отримає 22 дитини-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. З нагоди закінчення навчального року сьогодні, 26 травня, в адмінприміщенні Будинку рад відбулася в режимі онлайн зустріч керівництва області з випускниками шкіл, які виховуються у сім’ях опікунів та прийомних сім'ях.
З привітальним словом до одинадцятикласників звернувся голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко та голова Житомирської обласної ради Володимир Федоренко.
Весь захід супроводжувався музичними номерами та показовими виступами.
Під час прямої трансляції з Житомирською обласною державною адміністрацією головою Новоград-Волинської райдержадміністрації В’ячеславом Авраменком було вручено дітям подарунки від області. Очільник району привітав випускників із закінченням навчання у загальноосвітніх навчальних закладах, а також побажав щасливої долі, здоров’я та благополуччя.
Крім того, дітей привітали Баранівський міський голова Олександр Мігей, Новоград-Волинський міський голова Микола Боровець, голова Новоград-Волинської районної ради Артур Загривий, депутат Житомирської обласної ради, директор ДП "Меблева фабрика Мірт" Олександр Ющенко, помічник депутата Житомирської обласної ради Віктора Мельника Тетяна Кутковець.
Усі випускники під час заходу отримали від керівників району матеріальну допомогу, солодкі подарунки, а на завершення урочистостей побували в кабінетах голів райдержадміністрації та районної ради.