Друк

Запрошуємо медіа на вебінар: «Довідник безбар’єрності та як ним користуватися»

.

Міністерство культури та інформаційної політики України  запрошують представників медіа у рамках комунікативних заходів щодо політики безбар’єрності та недискримінації 22 травня 2024, 11:00, платформа Zoom на безкоштовний вебінар за темою: «Довідник безбар’єрності та як ним користуватися».

Друк

#тияк: Цикл ілюстрацій «Досвід ветеранів вартий поваги». ІНФОГРАФІКА

.

Вони пережили складні випробування на полі бою, а тепер стикаються з новими викликами у повсякденному житті. Шлях повернення ветеранів до цивільного життя не завжди легкий. Тому наша підтримка така важлива.

Друк

#плічопліч: У Житомирі завершився IV етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг»

.

Сьогодні у Житомирі завершився IV етап змагань «Пліч-о-пліч Всеукраїнських шкільних ліг», в якому школярі змагалися у п’яти видах спорту: баскетболі, волейболі, футзалі, черліденгу та спортивному орієнтуванні. Усі учасники продемонстрували неймовірну жагу до перемоги, наполегливість та витривалість.

Друк

З Днем банківських працівників України!

.

Шановні фахівці банківської сфери!

Сьогодні в Україні відзначають ваше професійне свято – День банківських працівників, яке відображає важливість вашої роботи для економічного розвитку нашої країни. Ваша праця у сфері фінансів допомагає людям здійснювати свої фінансові мрії, забезпечує стабільність грошового обігу та впливає на зростання економіки в державі. Ви гідно тримаєте фінансовий фронт у важкі для України часи.

Друк

День пам’яті жертв політичних репресій

.

Шановні жителі району!

Сьогодні ми відзначаємо День пам’яті жертв політичних репресій. Згадуємо тих, кого знищила сталінсько-радянська репресивна машина. Це день, коли ми вшановуємо пам’ять тих, хто був знищений злочинним режимом, хто пройшов крізь невимовні муки й загинув від рук безжальних катів.

Друк

Згадаймо жертв депортації кримськотатарського народу.

.

18 травня вшановуємо пам'ять жертв депортації кримськотатарського народу комуністичним тоталітарним режимом. 

Цього дня, 1944 року згідно із таємною постановою Державного комітету оборони № 5859-сс «Про кримських татар», підписаною Сталіним, розпочалася спецоперація військ НКВД з метою звільнення Кримського півострова від корінного населення.