Друк

Покрова – духовний щит української нації!

.

У Піщівському будинку культури 15 жовтня відбулося свято Покрови. Тематичний вечір був приурочений до Дня захисника України та Українського козацтва.

Перед концертом з вітальним словом виступив Піщівський сільський голова П. О. Кравчук, який привітав присутніх зі святом Покрови, та усіх чоловіків, а особливо присутніх на святі учасників АТО, з Днем захисника України. Хвилиною мовчання вшанували загиблих на сході односельців.
А далі була насичена святкова концертна програма. Перед глядачами виступали «Гарячі хлопці», «Горлиця», з сольними номерами Юлія Медецька, Леся Редька, Заїка Світлана та Мельник Настя. Вокальні номери чергувалися з танцювальними у виконанні дитячого колективу та історичними вікторинами. Протягом двох годин, що тривала святкова програма, кожен номер супроводжували бурні овації залу.
У сільській бібліотеці було створено книжкову виставку «Україна загартована болем», присвячену Українському козацтву та нинішнім захисникам України. На ній показано боротьбу українського народу на зрізі сторіч за свою волю.
Працівники культури с. Піщів висловлюють свою вдячність директору Гриценко В. М. та заступнику директора Піщівської ЗОШ I-III ст. Анхім Зої Володимирівні за допомогу у проведенні свята та за спонсорську підтримку ТОВ «Фаворит-Агро».

Бібліотекар В. Р. Оніщук

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7651-pokrova-dukhovnij-shchit-ukrajinskoji-natsiji#sigProGalleriac73679ba91
joomlamodniyportal.ru