Друк

Відбулася чергова нарада

.

1 серпня відбулася нарада з сільськими, селищними головами та керівниками дорожніх організацій району, яку провів голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк.

У роботі наради взяли участь голова районної ради Дмитро Рудницький, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ та організацій.
На приємній ноті розпочалася нарада. За розвиток і популяризацію української культури та участь в обласному святі народної творчості «Маківка літа», очільники району вручили Подяки сільським, селищним громадам і представникам ЗМІ, які активно долучились до організації цього святкового заходу.
Опісля розпочалось робоче засідання. На порядок денний виносились наступні питання:
- Про підготовку об'єктів соціальної сфери та дорожньо-мостового господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2017-2018 р.р.;
- Про дотримання сільськими радами порядку формування та внесення змін до бюджету;
- Про порядок надання та використання субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій;
- Про хід оздоровлення та відпочинку дітей протягом семи місяців 2017 року;
- Про обладнання куточків цивільного захисту населення у кожному населеному пункті;
- Про здійснення виконкомами селищної, сільських рад делегованих повноважень органів виконавчої влади, визначених Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні" у І-у півріччі 2017 року.
Доповідачі зачитували звіти та відповідали на чисельні запитання присутніх. Після чого по кожному з питань порядку денного Володимир Михнюк підвів підсумки та дав відповідні завдання.
По завершенню наради відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації, на якому основним питанням порядку денного стало – «Про підсумки роботи із зверненнями громадян за перше півріччя 2017 року та забезпечення виконання у районі вимог законодавства України щодо розгляду звернень громадян». Головний спеціалість відділу організаційно-інформаційної роботи райдержадміністрації Світлана Наумчук, зачитала детальний звіт присутнім.

Відділ огранізаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7528-vidbulasya-chergova-narada#sigProGalleria05a6551f71
joomlamodniyportal.ru