Друк

Відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини

.

Сьогодні 03.05.2017 року відбулося засідання комісії у справах дітей під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко.

На засіданні були присутні члени комісії: Антипчук О.А., Андрущенко Л.А., Бойко В.Ф., Маюн О.А., Пагута В.Д., Королюк А. П., Пашинська С. Л., Швайківський Р. А., Холевчук В.П.
На черговому засіданні комісії було детально вивчено та розглянуто усі питання, що включені до порядку денного засідання, в результаті чого прийнято наступні рішення:
1. Позбавлення батьківських прав;
2. Повернення малолітніх дітей з обласного спеціалізованого будинку дитини Житомирської обласної ради в рідні сім'ї;
3. Відрахування з числа учнів неповнолітніх студентів;
4. Зняття з соціального супроводу сім'ю, у якій виховується неповнолітня дитина, яка зазнала насильства в сім'ї та залишити перебувати сім'ю на обліку сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах, проведення соціальної роботи з сім'єю;
5. Затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей,які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають та поставлені на облік служби у справах дітей райдержадміністрації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7359-dfghjkl-ertyuiop-ghjkl#sigProGalleriaf888ef8e73
joomlamodniyportal.ru