Друк

Гармонія зеленого дивосвіту

.

Шепіт блакитної води, зелених дібров, спів дзвінкоголосих пташок, розмаїття квітів – усе це дорога серцю, ні з чим не зрівняна природа рідного краю!

В сучасному розвиненому й повному всіляких новітніх технологій світі стало необхідно звертати увагу людей на те, що природу потрібно охороняти.
Життя на Землі крихке, залежить від діяльності людини й потребує постійної уваги та підтримки. Пам'ятати про це потрібно кожного дня, кожної години, і все ж для нагадування про це існує особливий день, яким є третя субота квітня – День довкілля. З нагоди цього дня у районній бібліотеці для дітей проведено екоподорож «Гармонія зеленого дивосвіту», під час якої юні читачі бібліотеки дізналися про важливість дбайливого ставлення до оточуючого нас світу, тісний взаємозв'язок природи і людини, актуальні проблеми охорони навколишнього середовища. Бібліограф Олена Бондар також ознайомила присутніх з літературою даної тематики, наявною у фонді бібліотеки. Діти особливо зацікавилися виданням «Червона книга України». Захват і жваве обговорення серед відвідувачів бібліотеки викликав перегляд добірки фото та відео з циклу «Сім природних чудес України», підготовленої методистом В'ячеславом Метельським.
Природа України надзвичайно багата, різноманітна і мальовнича, і, маємо надію, проведений у нашій бібліотеці захід стане важливим уроком для підростаючого покоління, дієвим нагадуванням про те, що доля природи – в руках людини.

Матеріал підготувала
бібліограф районної бібліотеки для дітей
Бондар О.А. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7321-garmoniya-zelenogo-divosvitu#sigProGalleriad3f62cd87c
joomlamodniyportal.ru