Друк

Тіньовий бізнес

.

Робочою групою здійснено рейд до суб'єктів господарювання, які здійснюють господарську діяльність на території Великогорбашівської, Стриївської, Ярунської сільських рад.

В результаті виїзду на території Великогорбашівської сільської ради (с. Мала Горбаша) встановлено факт здійснення господарської діяльності по випалюванню деревного вугілля без реєстрації фізичної особи-підприємця та при відсутності будь-яких дозвільних документів на проведення такої діяльності. Разом з тим, на території, де проводилось випалювання деревного вугілля перебував сільський житель.
Членами робочої групи було виявлено три металеві бочки, переобладнанні для випалювання деревного вугілля, які знаходились в робочому стані, з бочок виділявся дим та невідома чорна рідина, яка текла на землю. В приміщенні бувшої ферми поблизу бочок було виявлено близько 500 мішків з деревним вугіллям. Також з'ясовано, що земельна ділянка під бочками використовувалася незаконно без документів на право власності.
За встановленим фактом повідомлено Новоград-Волинський відділ поліції ГУНП України в Житомирській області.
Також, по трасі Київ-Чоп біля с. Перемога на автомобільній стоянці виявлено автомобіль РАФ д.н.з. АМ2627АН в якому знаходився житель м. Корця Рівненської області громадянин Р., який здійснював купівлю паливно-мастильних матеріалів. Під час опитування громадянин Р. пояснив, що його найняв сусід Віктор для скупки дизельного пального і за це він платить йому 100 гривень за добу. В автомобілі РАФ через вікно було видно ємності для пального, а поблизу на землі значні плями від пально-мастильних матеріалів. Аналогічні незаконні пункти для скупки краденого дизельного палива були виявлені на стоянках поблизу с. Дідовичі, Новоград-Волинського району (245км+900м траси Київ-Чоп) та поблизу с. Пищів, Новоград-Волинського району (252км+600м траси Київ-Чоп).
Для проведення перевірки згідно чинного законодавства, належного реагування та вжиття заходів, протокол з інформацією про виявлені порушення спрямовано за належністю до:
1. Новоград-Волинського відділу поліції ГУНП України в Житомирській області;
2. Новоград-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції ГУ ДФС у Житомирській області;
3. Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА;
4. Новоград-Волинського міськрайонного відділу Управління ДСНС України в Житомирській області.
5. Управління Держпраці у Житомирській області.

Заступник голови райдержадміністрації, голова комісії робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення А.В.Подік 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7302-tinovij-biznes#sigProGalleria1b32525796
joomlamodniyportal.ru