Друк

Змагалася футбольна зміна

.

На виконання заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність - здоровий спосіб життя - здорова нація" в районі проведено змагання з футзалу серед школярів ЗНЗ 2005-2006 р.н.

Команди Городницької, Новороманівської, Токарівської ЗОШ та Слободороманівської гімназії провели змагання по колу, щоб визначити найкращих.
Команда Городницької ЗОШ (кер.гуртка Нагірняк Б.А.) в складі Боровика Дениса, Костюка Миколи, Микитюка Богдана, Степанюка Миколи, Федосова Гліба, Чернатевича Руслана, Чулкова Владислава, Шиліна Кирила, Штерика Едуарда, Якубова Назара перемогла своїх суперників з Новороманівської (4-1), Токарівської (5-1) ЗОШ та Слободороманівської гімназії (2-1) і посіла перше місце.
Друге місце у Слободороманівських гімназистів (вч. Павлюк Ю.М.), які перемогли школярів з Токарева (4-1) і Нової Романівки (7-2).
Третє місце вибороли юні футболісти Токарівської ЗОШ (вч. Чижевський Ю.П.), що мають у своєму активі перемогу над ровесниками з Нової Романівки (5-3).
Команда-переможець районних змагань готується до участі в обласних змаганнях.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7183-zmagalasya-futbolna-zmina#sigProGalleriaa9ef78c51c
joomlamodniyportal.ru