Друк

Привітали ветерана із славним ювілеєм

.

19 лютого 2017 року відзначив своє 95-річчя з дня народження Шлінчак Степан Семенович, житель с. Жолобне, поважний ветеран праці, учасник війни, людина із значним трудовим і життєвим досвідом.

За дорученням голови районної державної адміністрації Михнюка В.В. та голови районної ради Рудницького Д.В. до оселі шанованого поважного іменника завітали начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Л.А., директор територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району Івасів Н.Ф. побажали здоров'я, миру, незгасаючої енергії та вручили вітальний лист, подарунки, грошову допомогу. До вітань долучився Жолобненський сільський голова Білім П.А., який згадував також про досягнення ювіляра.
Життєвий шлях ювіляра був не з легких. Народився Степан Семенович у родині, де зростало восьмеро дітей. В роки голодомору закінчив тільки шість класів і на цьому завершилось дитинство. У 1941 році разом з деякими односельцями був відправлений на примусові роботи до Німеччини. Повернувся додому в рідне село лише в 1945 році.
Все своє трудове життя, яке почалося ще в 1934 році, невтомний трудівник, Степан Семенович працював у місцевому сільгосппідприємстві на різних роботах. Багато зроблено для своєї родини та вдячних односельців добрих справ. Тільки 100 криниць викопано, а скільки побудовано, відремонтовано осель, згадує ювіляр.
З дружиною Ганною народили і виховали п'ятеро дітей, які подарували для них 20 внуків, а ті в свою чергу - багато правнуків.
Проживає сьогодні Степан Семенович один, так склалася доля що він пережив дружину та своїх чотирьох дітей. Незважаючи на свій поважний вік він ще сам веде господарство, самотужки дає собі раду. Часто до нього навідуються сусіди, допомогають, підтримують, приїздить по можливості дочка з Херсонщини. Оселю три рази на тиждень відвідує соціальний робітник територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Васильчук Валентина.
Зворушений увагою присутніх ветеран на адресу гостей висловив гарні побажання та теплі слова вдячності.

За інформацією районного територіального центру 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7168-privitali-veterana-iz-slavnim-yuvileem#sigProGalleriaff40048f5d
joomlamodniyportal.ru