Друк

ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ ПІД КОНТРОЛЕМ

.

7 лютого відбувся черговий виїзд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення.

В роботі групи взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, заступник начальника РУПСЗН Оксана Морозова, представник з ДФС Дмитро Рашин та представник поліції – старший дільничий офіцер Петро Єнжиевський.
Під час виїзду, робочою групою було проведено роз'яснювальну роботу щодо негативних соціальних наслідків нелегальних трудових відносин і дотримання законодавства про працю серед роботодавців та найманих працівників.
Члени робочої групи завітали на ТОВ «Вудпак», де зустрілись з власниками та керівником Товариства. Побували на виробництві та ознайомились з перспективами розвитку підприємства та з умовами праці на виробництві. Також провели обстеження на території Новороманівської та Брониківської сільських рад.
Позитивним є те, що нами налагоджено співпрацю та порозуміння з підприємцями. В районі стало менше порушень стосовно використання нелегальної праці. Так, за січень 2017 року було залучено 34 громадянина до оформлення трудових відносин з 21 підприємцем району. В результаті чого до бюджету забезпечено додаткове надходження податку в сумі 15.7 тис.грн.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7133-legalizatsiya-zarobitnoji-plati-pid-kontrolem#sigProGalleria5b4a0ebce3
joomlamodniyportal.ru