Друк

«Пам’ятай про Крути»

.

30 січня 2017 року у приміщенні Пилиповицької сільської бібліотеки проведено інформаційну годину, присвячену пам'яті героїв Крут.

На захід було запрошено учнів 8-го класу Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст., заступника з виховної роботи Дзюбу Еллу Володимирівну та сільського голову Панфелюк Надію Володимирівну.
Інформаційну годину розпочали піснею «Героям Слава», присвятили її пам'яті Героїв Крут. Бібліотекар Яна Опанасюк розповіла учням про страшні події, що відбувалися у далекому 1918 році на станції Крут. Під час розповіді на моніторі транслювалися кадри тих трагічних часів. Присутні також переглянули відеофільм «Неоціненний урок історії». Після перегляду фільму бібліотекар детально ознайомила відвідувачів з літературою та ілюстраціями, які були представлені на виставці «Пам'ятай про Крути», та звернула увагу на папки-досьє, у яких зібрано свідчення очевидців, історичні факти та статті з місцевих газет.
Виступила сільський голова Панфелюк Н. В. Інформаційна година була завершена піснею Сергія Василюка «Ніколи не плач», присвячена Героям Крут.

Матеріал підготувала
бібліотекар Пилиповицької сільської бібліотеки
Яна Опанасюк 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7110-pam-yataj-pro-kruti#sigProGalleria8128b3a004
joomlamodniyportal.ru