Друк

Кубок Степана Гавриловича Сидорчука

.

29 січня у спортивному залі Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму відбувся традиційний відкритий районний турнір з волейболу серед чоловіків.

Турнір був присвячений Герою Соціалістичної Праці, Заслуженому працівнику сільського господарства України, Кавалеру 2-ох орденів «За заслуги», керівнику Токарівського сільськогосподарського підприємства «Граніт» Степану Гавриловичу Сидорчуку. До змагань були запрошенні кращі волейбольні команди Житомирської області – ВК «Хорос» смт.Черняхів, ВК «Біоресурс» м. Житомир, ВК «Золотий нектар» с.Великий Молодьків Новоград-Волинський район, Новоград-Волинський хлібозавод, м. Корець Рівенська область та ВК «Патріот» м. Рівне. У турнірі взяли участь 5 команд. Вперше до нас завітали команда «Патріот» м. Рівне. По поважній причині не прибули спортсмени з м. Корець Рівенської обл.

На відкритті волейбольного турніру з вітальними словами до учасників звернулися заступник голови районної державної адміністрації А.В.Подік і дочка Степана Гавриловича В.С.Титаневич, яка передала великий привіт, побажання та чималий призовий фонд від Степана Гавриловича.

Після жеребкування, який провели засновники турніру В.В.Стародуб та В.М.Корнєєв команди розділили на дві підгрупи і почалися змагання. За підсумками 6-и зіграних зустрічах переможці підгруп «Біоресурс» м.Житомир та «Золотий нектар» с. Великий Молодьків Новоград-Волинського району зустрілися у фіналі за боротьбу головного трофею – кубок С.Г.Сидорчука та призовий фонд. Команда з Житомира впевнено розпочала першу партію 8-3, 17-6, і з рахунком 25-17 перемагає. У другій партії наші спортсмени активізувалися. Рівна гра і при рахунку 20-18 на нашу користь суддя національної категорії М.Ю. Олендер у спірному ігровому випадку дає очко гостям і у важкій боротьбі перемагає 25-23 «Біоресурс» м. Житомир. За третє місце змагалися тогорічні фіналісти «Хорос» Черняхів та Новоград-Волинський хлібозавод, де з рахунком 2:0 перемогу святкувала команда з Черняхова.

Під час церемонії нагородження заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік відмітив: «Я насолоджувався майстерністю учасників турніру і загалом вперше побачив хороший рівень волейболу». Валентина Титаневич вручила переможцям та призерам грошові винагороди, переможцю турніру кубок та власноручно випечений торт. Заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік відмітив грамотами районної державної адміністрації найкращих.

Організатори турніру дякують директору Новоград-Волинського технікуму А.В.Петрошук за надання приміщення для проведення змагань, а керівнику фізичного виховання В.К.Савчуку за підготовку волейбольного майданчика.

П.Подкаура,
головний спеціаліст сектору сім'ї,
молоді та спорту райдержадміністрації 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7106-kubok-stepana-gavrilovicha-sidorchuka#sigProGalleria4a246448ed
joomlamodniyportal.ru