Друк

З робочим візитом по школах району

.

Сьогодні голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк разом із першим заступником Наталією Даниленко та начальником відділу освіти Олександром Антипчуком здійснили робочий візит по загальноосвітніх закладах району.

З метою ознайомлення з умовами, створеними для навчання і виховання дітей у школах керівництво району відвідало Гульську та Красилівську ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Там Володимир Михнюк та Наталія Даниленко поспілкувалися з директорами та педагогами цих навчальних закладів. Проблеми сьогодення, плани на майбутнє, навчальний процес, здобутки та досягнення у роботі та навчанні – все це було обговорено під час зустрічі.

У невимушеній обстановці відбувся обмін думками щодо матеріально-технічного забезпечення навчальних закладів, освітніх програм, досягнень колективів. Керівники шкіл не обійшли увагою як і позитивні зміни, що відбулися у районі за останній час, так і ті проблеми, які ще потрібно вирішувати.

Під час свого візиту до шкіл керівник району відвідав навчальні класи, спортзали, їдальні. А у Гульську делегація оглянула ще й будівлю дитячого садочка, де на даний момент ведуться ремонтні роботи та  перевірили роботу котельні.

В свою чергу очільник району пообіцяв допомогу зі сторони районної влади у вирішенні проблемних питань.

Підсумовуючи побачене, Володимир Михнюк зазначив, що школи знаходяться у задовільному стані, хоча проблемних питань вдосталь і працювати є над чим.

Відділ огранізаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7099-z-robochim-vizitom-po-shkolam-rajonu#sigProGalleria65d4b678c3
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7099-z-robochim-vizitom-po-shkolam-rajonu#sigProGalleriad81c8f3329
joomlamodniyportal.ru