Друк

ДЕТІНІЗАЦІЯ БІЗНЕСУ ТА ЛЕГАЛІЗАЦІЯ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ

.

З метою подальшого вдосконалення роботи щодо детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, захисту прав громадян, пов'язаних з легалізацією трудових відносин між роботодавцями та найманими працівниками, на виконання розпоряджень голови обласної державної адміністрації від 01.06.2010 № 144 «Про активізацію роботи з детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення», від 30.06.2011 № 242 «Про внесення змін і доповнень до розпорядження голови облдержадміністрації від 01.06.1010 № 144» відбувся черговий виїзд робочої групи.

В роботі групи взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, заступник начальника РУПСЗН Оксана Морозова, начальник управління агропромислового розвитку Василь Ткачук та представник поліції – старший дільничий офіцер Кирило Ульянов.
Рейди здійснено на території Суслівської, Киківської, Киянської, Орепівської та Ярунської сільських рад.
У результаті рейду на території Суслівської сільської ради встановлено факт використання найманої праці. Приватний підприємець Чайковський Олександр залучив до праці 4-х осіб без належного оформлення.
З приватним підприємцем відбулась зустріч. Була проведена роз'яснювальна робота з питань застосування трудового законодавства. Запропоновано належним чином оформити трудові відносини з працівниками та надати робочій групі підтверджуючі документи.
В свою чергу, підприємцем невідкладно були вжиті відповідні заходи, щодо офіційного працевлаштування найманих працівників.

Голова робочої групи,
заступник голови райдержадміністрації
Андрій Подік 

joomlamodniyportal.ru