Друк

Сяйво Різдвяних свят

.

Зима – найчарівніша пора року. День за днем, година за годиною наближаються різдвяні свята.

Цих свят з нетерпінням очікують як діти, так і дорослі. Різдво, Щедрий вечір, Водохреща несуть у наші оселі та серця добро, любов, оновлення, злагоду та щирість радісних побажань.
В районній бібліотеці для дітей оформлено книжково-ілюстраційну виставку «Сяйво Різдвяних свят». Матеріали виставки розповідають про традиції святкування новорічно-різдвяних свят в Україні та світі. Прикрасили виставку вироби, власноруч створені маленькими читачами. Взявши участь у народознавчій мандрівці «Різдвяні віншування», діти познайомилися з давньою легендою про народження Ісуса Христа, про цікаві обряди колядування і щедрування, із задоволенням відгадували загадки, доповнювали прислів'я про зиму, співали колядки та щедрівки.
Колектив районної бібліотеки для дітей вітає читачів з Різдвом Христовим та Різдвяними святами! Бажаємо, щоб з першою різдвяною зіркою у Ваші родини зійшло Боже благословення, щастя, здоров'я, добробут, мир і злагода!

Матеріал підготувала
бібліотекар районної бібліотеки для дітей
Артеменко В. М.  

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/7064-syajvo-rizdvyanikh-svyat#sigProGalleriadcf046a4ff
joomlamodniyportal.ru