Друк

Наші захисники – слава і гордість українського народу

.

13 жовтня в Колодянському будинку культури бібліотекарем, спільно з працівниками будинку культури та сільським головою Людмилою Войтович, було проведено вечір-зустріч з учасниками АТО, присвячений Дню захиснина України, «Наші Захисники – слава і гордість українського народу».

На захід були запрошені учасники бойових дій антитерористичної операції. Всього на території Колодянської сільської ради проживають 23 учасники АТО.
Під час зустрічі було проведено перегляд літератури біля книжкової виставки «Одна в нас доля – Україна». Музичні вітання для всіх присутніх подарували учасники художньої самодіяльності будинку культури села Колодянка, вокальна група «Веселі молодички» та юні учасники учні 5-6 класів Колодянської ЗОШ І-ІІІ ст. Сільський голова привітала захисників, вручила подяки та квіти, а також кожному воїну було надано грошову винагороду.
На екрані під час заходу демонструвалась слайд-презентація «Наші односельчани в зоні АТО». А загиблого земляка Сергія Півоварчука вшанували хвилиною мовчання.

Матеріал підготувала
бібліотекар Колодянської
сільської бібліотеки
Оксана Онищук

joomlamodniyportal.ru