Друк

НОВОГРАДСЬКІ РЕЗЕРВІСТИ – НА НАВЧАННЯХ

.

У Житомирі на базі 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ розпочалися збори з резервістами.

Протягом визначеного часу військовослужбовці оперативного резерву в складі підрозділів будуть відновлювати свої військові уміння та навички з тактичної, вогневої, топографічної та повітрянодесантної підготовки.
Як повідомляють на сайті Міноборони, у ході проведення заходу резервісти здійснять ознайомчий стрибок з парашутом із вертольоту. Фінальним етапом зборів буде проведення тактичних навчань із бойовими стрільбами.
Основна частина занять із військовослужбовцями буде проходити в польових умовах на загальновійськовому полігоні ВДВ.
У цих навчаннях також візьмуть участь і 22 мешканці Новограда-Волинського і району. Окрім того, троє наших резервістів пройдуть навчання на базі 72 ОМБр (Біла Церква) і один – на базі 24 ОМБр (Яворів).
Загалом, 26 резервістів із Новограда-Волинського і району цієї суботи вирушили на військові збори для удосконалення своїх навичок.
І хоча навчання – не війна, однак побажати успіхів і провести товаришів перед відправкою до військового комісаріату Новограда-Волинського завітали головний спеціаліст із мобілізаційної та режимно-секретної роботи
Леонід Кур'ята, а також представники громадської організації «СУВІ АТО». Після настановчих слів військового комісара Сергія Канюки, гості побажали військовим резервістам гарних навчань, чудових показників і, звісно ж, повернутися додому живими і здоровими.

Інформація газети

"Лесин край"

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6844-novogradski-rezervisti-na-navchannyakh#sigProGalleriaeddff11460
joomlamodniyportal.ru