Друк

Обласний інтелектуальний турнір юних математиків

.

Як відомо, математика – цариця наук. І це не дивно.

Оскільки всі точні науки зосереджені на обчисленнях. Однак це зовсім не означає, що все в цьому царстві нудно і занудно. Аж ніяк! Незважаючи на всю серйозність вчення, з'являються дивовижні і цікаві факти про математику. І знайти їх можна практично в будь-якому куточку земної кулі.

На базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради 23-24 вересня 2016 року відбувся 9-й обласний інтелектуальний турнір юних математиків. 60 юних математиків із 2 міст та 8 районів Житомирської області розв'язували надскладні математичні задачі та доводили правильність їх вирішення.

Наш район представляла збірна команда «Омега» в складі учнів:

  • Супрунчук Олег, учень 11 класу Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів;
  • Алесеєв Богдан, учень 11 класу Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
  • Гоманюк Олексій, учень 11 класу Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;
  • Голуб Катерина, учениця 10 класу Слободороманівської гімназії;
  • Сайчук Тарас, учень 9 класу Косенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Керівник команди - Майстренко Ірина Володимирівна вчитель математики Городницької ЗОШ І-ІІІ ст.

Наша команда посіла почесне ІІІ місце.
Дякуємо вчителям, які приймали участь у підготовці до обласного інтелектуального конкурсу: Майстренко Ірині Володимирівні, вчителю математики Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Литвінчук Тамарі Петрівні, вчителю математики Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ейсмонт Антоніні Олександрівні, вчителю математики Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Волинець Оксані Володимирівні, вчителю математики Слободороманівської гімназії, Сайчук Дмитру Анатолійовичу, вчителю математики Косенівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Цікаві бої та емоційна загальна полеміка команд показали, що математика сама по собі є прекрасною науковою, яка сприяє розвитку цивілізації та стає пошуком досконалості.

joomlamodniyportal.ru