Друк

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСУ

.

Щороку в осінню пору відзначається славне свято День працівника лісу

Не став винятком і цей рік, сьогодні напередодні свята, голова райдержадміністрації Володимир Михнюк завітав на святкування до Новоград-Волинського ДЛМГ і з радістю вручив керівнику підприємства Степану Нусбауму орден «За волонтерську діяльність» від громадської організації «Спілка бійців та волонтерів АТО «СИЛА УКРАЇНИ». Володимир Володимирович виступив з вітальним словом в якому подякував усьому колективу та особисто Степану Антоновичу за величезний вклад в розвиток району, допомогу армії та постійну підтримку.
-Побільше б таких підприємств у нашому районі і вирішувати усі важливі питання ставало б набагато простіше, адже крім того, що лісомисливське господарство є справним та хорошим платником податків, у своїй роботі вони з року в рік показують кращі показники не тільки в області, а і в державі. Тож бажаю вам аби ви не тільки тримали досягнуту планку, а ще й підкорювали все нові і нові вершини! Зі святом вас шановні! – виступив Володимир Михнюк.
Користуючись нагодою від імені районної державної адміністрації з нагоди 80-річчя утворення держлісомисгоспу і відзначення професійного свята - були нагородженні інженери лісового господарства - Андрій Скидан та Ярослав Домославський. Також від імені районної державної адміністрації та районної ради був вручений вітальний лист.
Керівник господарства Степан Нусбаум у своїй промові підбив підсумки роботи та привітав весь дружній колектив з цим таким значимим для них святом!
Художнім оформленням стали вихованці школи №9 м. Новоград-Волинський, а ось родзинкою свята та підтримкою хорошої атмосфери став поп-гурт «Врода» - чудові вокальні номери та приємні емоції- дарунок від дуету.
В честь поважного ювілею – 80-річчя утворення - працівникам, що віддано працюють уже багато років на користь господарства були вручені медалі. На кінець свята з вітальним словом завітав начальник управління агропромислового розвитку ОДА Руслан Кирилюк, який теж привітав весь колектив зі святом та подякував за хорошу та плідну роботу!
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6822-den-pratsivnikiv-lisu#sigProGalleriae3edbeba26
joomlamodniyportal.ru