Друк

Приємна новина для жителів Великого Молодькова

.

Дуже символічно, що сьогодні в День знань нарешті відкрили типовий дитячий садочок в селі Великий Молодьків і радості його жителів не було меж.

ДНЗ «Сонечко» після проведення капітального ремонту слугуватиме для дошкільнят другою домівкою, і досить непоганою! Умови там просто прекрасні, сільський голова Лариса Левчук спільно з районною державною адміністрацією на чолі з головою - Володимиром Михнюком, завдяки активній фінансовій підтримці народного депутата України Володимира Литвина та багатьох інших спонсорів все ж створили повноцінний дитячий садочок відкриття якого відбулося 1 вересня.

Святковий концерт в честь такої великої для району події відбувся в Будинку культури, де Лариса Євгенівна вручила подяки та грамоти усім хто приймав участь у втіленні цієї ідеї. З привітальним словом від імені райдержадміністрації виступила перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко, яка привітала усіх з такою приємною подією, подякувала Володимиру Михайловичу за значну допомогу та побажала усім, аби таких хороших подій ставалося якомога більше в нашому районі, адже дошкільна освіта це великий вклад в розвиток дітей, а відтак - майбутнього. Також до привітальних слів долучився начальник районного відділу освіти Олександр Антипчук.

Народний депутат України Володимир Литвин вручив цінні подарунки будівельникам, що займалися ремонтом садочку. Подарунками також був нагороджений і сам садочок в особі його завідувача, Ольги Пелешок, а саме: подарунки від районної державної адміністрації, від депутата обласної ради Олександра Ющенка (які вручив депутат районної ради, помічник депутата обласної ради - Франц Весельський). Посуд подарував місцевий підприємець, керівник П/ПО/СП «Світоч» Віктор Черевко та багато інших.

Завершилося відкриття традиційним перерізанням стрічки та екскурсією по садочку.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6797-priemna-novina-dlya-zhiteliv-velikogo-molodkova#sigProGalleria92a09629b9
joomlamodniyportal.ru