Друк

Ось і пролунав перший дзвінок для школярів

.

В честь Дня знань - сьогодні 1 вересня перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко привітала школярів.

Цьогоріч з першим дзвоником Наталія Володимирівна вітала школярів Киківської школи. Від свого імені та від імені голови райдержадміністрації Володимира Михнюка вона побажала усім учням натхнення, терпіння та, звичайно ж, потягу до навчання, а всім вчителям - творчого піднесення, витримки та побільше радості в роботі!

Господар дійства – директор Киківської школи Микола Процюк з радістю представив гостей та прийняв подарунки від виконавчого директора ПП «Галекс Агро» Олександра Янця та спільно з Наталією Володимирівною вручив грамоти кращим вчителям (згідно освітянської конференції) та учням школи. Сільський голова Юрій Процюк приєднався до привітань та подякував всьому колективу за хорошу роботу у підготовці школи до навчального року. Традиційно, свої перші віршики розказали нам ще такі маленькі першачки, які не могли залишити байдужими, а танцювальним номером порадував колектив «Киківчанка». Крім цього на урочистій лінійці виступали учні школи.

Всім одинадцятикласникам бажаємо доброго закінчення навчального року та правильного вибору майбутньої професії, а школярі нехай впевнено крокують по дорозі знань та з радістю пізнають нові вершини. Нехай нові знання здобуті в цьому навчальному році завжди допомагають вам та дарують впевненість у завтрашнім дні!

В добру путь!

P.S. В цей день працівники районної державної адміністрації були присутні на урочистих лінійках у загальноосвітніх школах району та передавали вітання із Днем знань від імені голови райдержадміністрації. 

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6796-os-i-prolunav-pershij-dzvinok-dlya-shkolyariv#sigProGalleriabc019acd93
joomlamodniyportal.ru