Друк

Заключний гала-концерт в Пилиповичах

.

Спекотного літнього дня приємною атмосферою зустрів гостей, Будинок культури с. Пилиповичі.

І привід гідний – підбиття підсумків проведення зональних оглядів колективів художньої самодіяльності району. Нагадаємо, що цього року огляди проходили під гаслом «Свою Україну любіть» і були присвячені 25-ій річниці Незалежності України.

Нагородили найкращих в різних номінаціях, згадали та поділилися враженнями та звичайно ж насолодилися виступами наших районних зірок. Виступами потішили: Анни Янчук з авторською піснею «Я за тобою», Юлія Медецька, Олександр Тимощук, Катерина Коренчук та звичайно ж гурт «Чарівниці» які заспівали щирих українських пісень та за відмінні танцювальні постановки у виконанні зразкового дитячого хореографічного колективу «Віночок».

Також перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко виступила з привітальним словом та скориставшись нагодою вручила грамоту та сувенір найкращому районному Будинку Культури в області – в особі директора Ольги Осіпчук (с. Ярунь), а подякою від голови райдержадміністрації була нагороджена методист РМЦНТ Мирослава Повторейко за сумлінну та віддану працю і цілковиту віддачу роботі. Також Наталія Володимирівна разом з начальником відділу культури Ганною Ковтун нагородили переможців та тих хто зайняв призові місця і цим самим стали кращими в зональних оглядах району - грамотами та подякували за високий рівень культури в районі, а усім керівникам висловили вдячність за підготовку.

Як наголосили самі гості свята - в Пилиповичі їхати завжди в радість адже концерт пройшов як то кажуть на одному подиху і залишив масу приємних емоцій ну, а що тут говорити колектив спрацьований і всі на своєму місці. Велика вдячність очільнику села Надії Панфелюк та директору Будинку культури Альоні Янчук, колективу «Чарівниці» за добре проведений захід.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6776-zaklyuchnij-gala-kontsert-v-pilipovichakh#sigProGalleria328e73bb4f
joomlamodniyportal.ru