Друк

Підсумки в галузі освіти підбито!

.

Щорічна конференція працівників освіти пройшла вдало, про це говорить кількість нагороджених.

Подяки, грамоти, дипломи та навіть посвідчення про занесення до книги пошани,- їх кількість просто не злічити: так багато у нас хороших працівників, що заслуговують на нагороду.

25 серпня в Палаці культури ім. Лесі Українки підбили підсумки роботи освітянської галузі, подякували усім за допомогу та підтримку, а саме районній державній адміністрації, сільським радам в особі їх керівників та звичайно ж батькам. Не оминув увагою сьогоднішній захід і депутат Верховної Ради Володимир Литвин, який привітав усіх з майбутнім початком навчального року, виступив з промовою та нагородив кращих працівників відзнаками та цінними подарунками.

Далі, згідно порядку слідувала довга та почесна процедура нагородження кращих з кращих в різних номінаціях. До вітального слова та, звичайно ж, вручити нагороди запрошувалися: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Антипчук. В перервах між врученням нагород приємну атмосферу в залі підтримували виступи: танцювального колективу «Киківчанка» та вокальні номери у виконанні Валентини Подкаури, Юлії Медецької та Олександра Павлюка

Президентом України Петром Порошенком Володимиру Володимировичу доручено вручити нагороду державного значення, а саме відзнаку Президента України - ювілейну медаль «25 років Незалежності України» Тетяні Павловський. Відзначили також медалями, грамотами та посвідченням директорів шкіл, що вірою і правдою служили на благо району довгі роки, але нажаль залишають її у зв'язку з досягненням пенсійного віку.

Вдалого нового навчального року, успіхів в нелегкій справі, натхнення та звичайно ж хороших результатів побажав у своєму виступі Володимир Михнюк.

Завершилось дійство вокальним номером у виконанні Валентини Подкаури з підтримкою танцювального ансамблю «Киківчанка».

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6773-pidsumki-v-galuzi-osviti-pidbito#sigProGalleria226a3db8e2
joomlamodniyportal.ru