Друк

Україна в серці назавжди

.

До Дня незалежності України відбувся урочистий захід «Україна в серці назавжди» на подвір'ї загальноосвітньої школи села Сусли.

Голова адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький привітали присутніх із значною для кожного українця подією - 25-ою річницею Незалежності України.

Керівники району акцентували увагу присутніх на тому, що нашим захисникам вже більше двої років поспіль доводиться відстоювати незалежність України від так званого "старшого брата" - Росії. Дехто так і не повернувся живим з поля бою... Володимир Михнюк та Дмитро Рудницький вшанували пам'ять загиблого учасника АТО Акі Камбарова покладанням квітів до меморіальної дошки, що знаходиться на фасаді школи.

Під час заходу традиційно були вручені паспорти трьом новим повноцінним громадянам України. Крім того, ювілейними медалями «25 років незалежності України» були нагороджені Світлана Прищепа та Олександр Махновецький.

За багаторічну сумлінну працю в органах виконавчої влади та органах місцевого самоврядування, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Новоград-Волинського району колишнього голову районної ради 6 скликання, депутата районної ради 7 скликання – Франца Вікторовича Весельського нагороджено найвищою відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом». Отримали нагороди і юні спортсмени - за виборені призові місця у змаганнях.

Хореографічні та вокальні подарунки отримали гості свята, зокрема, від Народного фольклорно-етнографічного хору та заслуженого для польської культури колективу «Білі голубки», народного аматорського вокального колективу «Чарівниці», Іванни Конончук, Олександра Павлюка та учнів Суслівської школи та найменші, але не менш талановиті - вихованці Новороманівського дошкільного навчального закладу.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6772-ukrajina-v-sertsi-nazavzhdi#sigProGalleriae721f13ea9
joomlamodniyportal.ru