Друк

Народжені вільними

.

24 серпня відбувся урочистий захід біля пам'ятного знаку загиблим учасникам АТО з нагоди 25-ої річниці Незалежності України та другої річниці створення 5-го механізованого батальйону 30-ї ОМБР.

В рамках заходу голова адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький мали честь вручити за особисту мужність, героїзм та професіоналізм, виявлені при захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за зразкове виконання військового обов'язку та з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, а також 2-ї річниці утворення 5-го механізованого батальйону В/Ч П-П В2731 медалі «Захисник рідної землі» та «За службу державі» 30-тьом військовослужбовцям.

Крім того, за сумлінне виконання службових обов'язків, особистий вагомий внесок у захист суверенітету та збереження цілісності України, активну участь у військово-патріотичному вихованні молоді району, організацію роботи військкомату, сприяння залученню громадян до служби за контрактом у ЗСУ нагороджений Відзнакою району «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» військовий комісар Новоград-Волинського ОМВК Канюка Сергій Васильович.

Отримали нагороди також учасники АТО, волонтери, та ті, хто зробив значний внесок у розбудову та розвиток Новоград-Волинщини, зокрема, депутат районної ради Микола Іванюк.

Окрасою заходу були музичні вітання від народного аматорського вокального колективу «Чарівниці», с. Пилиповичі (художній керівник - заслужений працівник культури України Валерій Примак).

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6771-narodzheni-vilnimi#sigProGalleriab1767fac65
joomlamodniyportal.ru