Друк

До Дня прапора України відкрито нову стелу на меморіалі загиблим воїнам АТО

.

23 серпня відбувся урочистий захід до Дня прапора України біля меморіалу загиблим воїнам АТО (біля танку "Безпощадний", м. Новоград-Волинський), де відкрили 6-ту стелу з 30-ма прізвищами загиблих воїнів.

Страшний список поповнився і трьома жителями Новоград-Волинського району, - це Веремійчук Роман Анатолійович, Луцько Богдан Вікторович та Брощак Ігор Казимирович.

Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк привітав присутніх із державним святом, висловив співчуття рідним та близьким загиблих та побажав миру, злагоди та процвітання для кожного українця.

До слова були також запрошені Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський, дружина загиблого учасника АТО Богдана Луцька, Ольга, заступник голови спілки учасників, ветеранів, інвалідів АТО Новограда-Волинського Руслан Масейков.

Пісню, написану в пам'ять про майора Лісовського та присвячену всім загиблим героям України виконали Олександр Павлюк та Сергій Пономаренко.

В рамках заходу відбулося була відкрита та освячена шоста стели. також пам'ять героїв вшанували покладанням квітів до меморіалу та хвилиною мовчання.

По закінченні заходу, громада ходою вирушила до Гарнізонного Будинку офіцерів де відбувся реквієм вшанування пам'яті військовослужбовців Новоград-Волинського гарнізону, які загинули в зоні АТО.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

joomlamodniyportal.ru