Друк

Будь патріотом – підписуй контракт із ЗСУ

.

Неоголошена війна з Росією триває, і нашій країні потрібні захисники. З метою забезпечення виконання плану по залученню населення на військову службу за контрактом в районі активно проходить агітаційна кампанія.

18 серпня заступник військового комісара Новоград-Волинського ОМВК майор Руслан Андрійчук та члени робочої групи щодо залучення громадян на військову службу – працівники райдержадміністрації відвідали Майстрівську, Пилиповицьку, Великомолодськівську та Дідовицьку сільські ради.

Традиційно, Руслан Андрійчук та члени робочої групи надали всю необхідну слухачам інформацію щодо контрактної військової служби, відповіли на питання, а також роздали бажаючим інформаційні листівки.

Розпочалась агітаційна кампанія в цей день з деяким негативом: чи то через низький рівень патріотизму в жителів Майстрова, чи через недопрацювання в напрямку інформаційно-роз'яснювальної сільським головою, але бажаючих послухати про контрактну службу не виявилось.

Інші ж відвідувані сільські ради в цілому показали добрі результати щодо відвідуваності, - цікавість виявляли чоловіки всіх вікових категорій. Нагадаємо, що допустимий вік для контрактної служби – від 18 до 60 років.

Робоча група працює і надалі, тому якщо Ви бажаєте дізнатися з «перших вуст» про проходження військової служби за контрактом - слідкуйте за оголошеннями на території Вашої сільської ради, або безпосередньо звертайтесь до Новоград-Волинського об'єднаного військового комісаріату.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6755-bud-patriotom-pidpisuj-kontrakt-iz-zsu#sigProGalleriadf2eb09487
joomlamodniyportal.ru