Друк

Володимир Михнюк за безперебійний перебіг жнив у районі

.

У зв'язку із неодноразовими зверненнями на адресу голови райдержадміністрації Володимира Михнюка від сільськогосподарських підприємств щодо зупинки патрульною поліцією спецтехніки (комбайнів), Володимир Володимирович вирішив особисто поспілкуватись із працівниками патрульної поліції та розібратись у ситуації що склалась.

Адже на даний час на території району в самому розгарі проходять жнива. Зустрівся Володимир Михнюк із представниками поліції поблизу села Анета, які якраз протоколювали порушення водія комбайну за статтею 132-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення – «Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів та правил проїзду великогабаритних і великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами».

Під час спілкування з головою адміністрації, працівники детально розповіли про підстави зупинок такої великогабаритної техніки, за потребою закликали звертатись щодо супроводу такої техніки в денний період (в нічний період проїзд великогабаритної техніки автомобільними дорогами заборонений).

Володимир Михнюк, в свою чергу наголосив на особливій важливості періоду жнив, попросив патрульних сприяти безперешкодному проведення кампанії жнив сільськогосподарським підприємствам в рамках чинного законодавства. Також від голови адміністрації будуть направлені звернення щодо забезпечення сприяння патрульної поліції с/г підприємствам на період жнив голові облдержадміністрації та керівництву патрульної поліції в Житомирській області.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

joomlamodniyportal.ru