Друк

"Гідний прийом громадян" - гасло колегії

.

Під керівництвом голови райдержадміністрації Володимира Михнюка пройшла чергова колегія райдержадміністрації.

Про підсумки роботи зі зверненнями громадян за 6 місяців 2016 року та забезпечення виконання у районі вимог законодавства України щодо розгляду звернень громадян говорили з членами колегії та запрошеними гостями.
Про роботу зі зверненнями громадян доповідала головний спеціаліст загального відділу Світлана Наумчук.
Розглядати справи конкретно, допомагати максимально, проявляти тактовність і чітко організовувати прийом громадян - основні вимоги керівництва!
За 6 місяців до райдержадміністрації надійшло 666 звернень від жителів району та іногородніх, що на 270 більше ніж минулого року. У зверненнях було порушено 676 питань, з яких найбільше питань соціального захисту.
Головою райдержадміністрації Володимиром Михнюком, першим заступником голови Наталією Даниленко та заступником голови райдержадміністрації Андрієм Подіком проводяться виїзні прийоми громадян на яких і вирішуються більшість з хвилюючих питань.
-До кожного звернення громадян приділяється максимальна увага, а до потреб і запитів людей особливо. Сумлінне та серйозне відношення, допомога у вирішенні будь-якого питання - це головне завдання відділу та усіх працівників райдержадміністрації, - наголосила Світлана Григорівна.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/holovna/63-novini/novini-rajonu/6715-gidnij-prijom-gromadyan-gaslo-kolegiji#sigProGalleria04916ef9f9
joomlamodniyportal.ru