Друк

На засіданні з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації

.

Сьогодні, 28 липня, під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Наталії Даниленко відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації.

Порядок денний чергового засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації був наступним:

1. Про розгляд листа Новоград-Волинського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Житомирській області про надання згоди на реалізацію квартири №__ в житловому будинку по вул. ________ с. Чижівка Новоград-Волинського району для стягнення з гр. Б. на користь Новоград-Волинської об'єднаної державної податкової інспекції 61468, 40 грн. боргу.

2. Про доцільність позбавлення батьківських прав громадянки К., 1977 року народження, відносно малолітньої дитини О., 2005 року народження.

3. Про надання згоди органу опіки та піклування Новоград-Волинської районної державної адміністрації на відрахування з числа студентів Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму неповнолітнього студента С., 1999 року народження, с. Сусли Новоград-Волинського району.

4. Затвердження звіту про стан утримання, навчання і розвиток прийомної дитини Н. в прийомній сім'ї С., смт. Городниця Новоград-Волинського району.

5. Затвердження звіту про стан утримання, навчання і розвиток прийомних дітей А., А., Ю., в прийомній сім'ї родини О. та Ю., с. Несолонь Новоград-Волинського району.

6. Про розгляд листа КЗ „Центру первинної медико-санітарної допомоги Новоград-Волинського району" щодо доцільності влаштування в будинок дитини новонародженої дитини гр. В., 1983 року народження, мешканки с. Барвинівки Новоград- Волинського району.

7. Затвердження та перегляд індивідуальних планів соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають та поставлені на облік служби у справах дітей райдержадміністрації.
Ретельно опрацювавши кожне питання порядку денного та заслухавши всі сторони тоги чи іншого питання, робочою групою були прийняті відповідні рішення.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

joomlamodniyportal.ru