Друк

Звягельщина відзначила День Державного Прапора України

.

23 серпня, у День Державного Прапора України, всі охочі об'єдналися на урочистому заході в місті Звягель, щоб вшанувати символ нашої держави та показати свою вдячність героям, які віддали життя за незалежність України. Урочистості розпочалися з підняття Державного Прапора України, що символізує єдність, силу та незламність нашого народу.

На заході були присутні перший заступник начальника Звягельської районної військової адміністрації Юрій Оханський, Звягельський міський голова Микола Боровець, а також працівники адміністрації та міської ради. Вони разом з громадськістю міста вшанували національний символ, який є невіддільною частиною ідентичності кожного українця.

«Сьогодні ми зібралися тут, щоб віддати шану нашому Державному Прапору, символу нашої єдності, сили і незламності. У ці складні часи, коли наша країна бореться за свою свободу, цей прапор стає не лише символом держави, але й свідченням героїзму та відданості наших людей.
Наш прапор – це більше ніж просто символ. Це наша історія, наші цінності, наші мрії і наша боротьба за краще майбутнє. І нехай він завжди майорить над вільною та незалежною Україною», - говорив Юрій Оханський.

Особливо зворушливим моментом стала передача членами родин загиблих героїв до краєзнавчого музею прапора з іменами своїх рідних, що полягли у боротьбі за свободу та незалежність України. Цей прапор став символом пам'яті та глибокої шани до тих, хто не повернувся додому, але назавжди залишиться у серцях українців.

Також представникам військових частин подарували прапори, які зібрала громади під час акції "Подаруй прапор захисникам", Ці прапори символізують підтримку людей, віру та надію на перемогу.

Подібні заходи пройшли в усіх громадах нашого району.

Слава Україні!
Героям слава!