Друк

Засідання комісії з питань захисту прав дитини

.

Сьогодні, 26 червня, начальник районної військової адміністрації Іван Туровський провів засідання комісії з питань захисту прав дитини райдержадміністрації.

Під час засідання обговорювалися питання перегляду та затвердження звітів про стан утримання, виховання та розвитку дітей, які проживають у прийомних сім’ях. Члени комісії уважно ознайомилися з детальною інформацією щодо кожної дитини та затвердили надані звіти.

Крім того, комісія розглянула питання про затвердження індивідуальних планів соціального захисту дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу. У ході засідання були ухвалені відповідні рішення, що сприятимуть забезпеченню найкращих умов для цих дітей.

Іван Туровський звернувся до присутніх зі словами: "Наш обов'язок – забезпечити дітям, які лишилися без батьківської турботи, належну підтримку та захист. Сьогоднішні рішення спрямовані на покращення їхнього життя та майбутнього. Дякую всім членам комісії за їхню роботу та небайдужість до долі дітей."