Друк

Засідання Районного координаційного центру підтримки цивільного населення при Звягельській районній військовій адміністрації

.

Сьогодні, 25 червня, відбулося засідання Районного координаційного центру підтримки цивільного населення при Звягельській районній військовій адміністрації. Захід пройшов під головуванням першого заступника начальника РВА Юрія Оханського.

Одним із питань засідання була діяльність Звягельської міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України. Було зазначено, що організація активно працює над наданням гуманітарної допомоги населенню, особливо в умовах військової агресії. Важливою темою стало налагодження ефективної співпраці з головами територіальних громад району для оптимізації процесу роботи з забезпечення населення допомогою та послугами, які необхідні людям.

Юрій Оханський наголосив на необхідності координації дій між органами місцевого самоврядування та благодійними організаціями. Це дозволить максимально швидко реагувати на потреби громадян та забезпечувати їх необхідною допомогою.

Наступним важливим питанням на порядку денному було обговорення стану формування та розвитку ветеранської політики у Звягельському районі. Підкреслили важливість підтримки ветеранів війни, які зробили значний внесок у захист нашої держави. Було зазначено, що необхідно забезпечити ветеранів належними соціальними гарантіями  та психологічною підтримкою.

Окремо було обговорено питання працевлаштування ветеранів та допомоги при організації власного бізнесу.

Інформація була взята до відома членами засідання.