Друк

Привітання з нагоди Дня державної служби

.

Сьогодні, напередодні Дня державної служби, у Малій Залі Будинку Рад начальник районної військової адміністрації Іван Туровський і голова районної ради Артур Загривий привітали та висловили глибоку подяку держслужбовцям за їхню відповідальність, працьовитість і професіоналізм. Також вручили почесні відзнаки за їхню професійну діяльність та відданість служінню державі.

«Це свято є важливим нагадуванням про ту велику відповідальність, яку ми несемо перед нашою державою і нашими громадянами.

Ми живемо у час великих змін і викликів, і я висловлюю свою щиру вдячність кожному з вас за відданість, професіоналізм та незламний дух. Кожен день ви працюєте на благо нашої країни, допомагаєте людям, забезпечуєте стабільність і розвиток. Ваша праця є незамінною, і без неї неможливі ті успіхи, які ми досягаємо разом.

Бажаю вам усім міцного здоров'я, натхнення та сили. Нехай ваша робота приносить вам задоволення й гордість, а ваші зусилля і надалі сприяють розвитку нашої країни та покращенню життя наших громадян», - звернувся з вітанням до присутніх Іван Туровський.