Друк

Брифінг щодо навчання у вищих навчальних закладах військового спрямування

.

Сьогодні відбулась зустріч з представниками відділів та закладів освіти району, а також представницею ТЦК та СП.

Провів нараду начальник Звягельської районної військової адміністрації Іван Туровський. Він підкреслив актуальність цієї теми: "Мало хто знає про перспективи навчання в таких закладах та про умови вступу. Наше завдання – роз'яснити молоді всі нюанси, адже саме вони будуть захищати нашу державу в майбутньому!"

Начальниця відділення призову Звягельського РТЦК та СП, майор Людмила Яковенко розповіла про успіхи району у виконанні плану з вступу до військових вишів: "Завдяки ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, наш район виконує план на 99%!"

Вступна кампанія до військових навчальних закладів триває, і це як ніколи актуально. Мінімальний бал для вступу – 100 балів, але не варто боятися, якщо ви не набрали високих балів! Військові заклади можуть приймати по внутрішнім іспитам, тобто шанс для вступу все ж залишається.

Це не просто освіта – це можливість стати на захист України, будувати кар'єру офіцера, здобути мужність, дисципліну та знання, які знадобляться не лише у військовій справі.
Далі обговорили шефство військових частин над закладами освіти району та проведення стрільб цього року.
В.о. начальника Звягельського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою Віктор Онищук пропонує випускникам 9 класів, хлопцям та дівчатам, приходити на навчання до ліцею!
"Це чудова можливість випробувати ваші сили, навчитися дисципліни та військової справи! Станьте частиною славетних військових традицій України!
Пам'ятайте: навчання у військовому виші – це не лише престижно, але й відповідально.
Ви отримаєте знання та навички, які знадобляться вам протягом життя.
Приєднуйтесь до нашої команди!" — говорив Віктор Онищук.
Разом ми здолаємо будь-якого ворога!

Слава Україні!

 

Героям слава!