Друк

Військовослужбовці повернулися додому

.

Сьогодні, 3 листопада, у Гарнізонному Будинку офіцерів відбулася урочиста зустріч особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону, який прибув із зони ООС.

Щирі слова вдячності та привітання військовослужбовцям висловили почесні гості урочистого заходу – керівництво району та міста, військове командування, колишні військовослужбовці, волонтери.
За вірність присязі та виконаний обов'язок перед народом України, відмінну військову службу та виконання наказів розвідників було нагороджено грамотами та медалями.
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації та з метою вшанування особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону, за сумлінне виконання службових обов'язків під час участі в Операції об'єднаних сил у Донецькій та Луганській областях, проявлені мужність, героїзм та відвагу, вірність військовій присязі, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм при захисті державного суверенітету, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Подік відзначив Почесними грамотами та грамотами районної державної адміністрації найкращих військовослужбовців.
Після офіційної частини урочистого заходу, військових привітали артисти Новоград-Волинщини, влаштувавши для них неперевершений концерт.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8490-jjjlk-ohu#sigProGalleriaf0465a24e5
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8490-jjjlk-ohu#sigProGalleria7f0ddf54d3
joomlamodniyportal.ru