Друк

«Єдина країна - рідна Україна»

.

З нагоди відзначення 27- річниці незалежності нашої держави в трудовому колективі територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Новоград-Волинського району відбувся тематичний захід під гаслом « Єдина країна – рідна Україна».

Пам'ять – одна із найцікавіших властивостей людини. Так, як не можна забувати своїх батьків, так не можна забувати свій народ та його історію. Людина не може називатися людиною, якщо вона не має ні мови, ні пісні, ні пам'яті, ні землі, ні роду.
«Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього» — цей вислів Максима Рильського нині актуальний, як ніколи, підкреслила Наталія Володимирівна Даниленко, перший заступник голови районної державної адміністрації, в привітанні працівників установи.
Знати і пам'ятати історію своєї держави повинен кожен. Ми ближче торкнулися історії, в якій корінь українського роду. Ведучі заходу підкреслили важливість державних символів України: прапор, герб, і гімн, які уособлюють її історію, її сутність.
То ж шануймо себе і свою гідність і шановані будемо іншими.

За інформацією територіального центру Новоград-Волинського району

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8339-edina-krajina-ridna-ukrajina#sigProGalleria0a219a517e
joomlamodniyportal.ru