Друк

У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

.

Україна – країна хвилюючої краси, радості й печалі, розкішний вінок із рути і барвінку, чорнобривців і калини. Україна – це історія мужнього народу, що віками боровся за волю і за своє щастя. Саме тому для кожного щирого українця День Державного Прапора та День Незалежності – є одними із найбільших національних свят.

Аби відзначити 27-й День народження нашої незалежної країни та вшанувати національну гордість і святиню – Державний Прапор, на урочистості, приурочені цим святковим датам, до села Велика Горбаша з'їхались численні гості.
Серед почесних гостей представники районної влади – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко, Великогорбашівський сільський голова Володимир Свірщук.
Урочистим внесенням державного прапора та гімном України було розпочато святковий захід. Після чого зі сцени прозвучали вітальні промови гостей. Миру, добра, злагоди та процвітання бажали виступаючі. А ще - бути сильними незалежними творцями власної долі та майбутнього нашої країни.
У ході урочистого заходу за сумлінність і старанність, проявлені під час виконання військового обов'язку, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм при захисті державного суверенітету, участь у бойових діях на Сході України та з нагоди Дня Незалежності України Почесними грамотами районної державної адміністрації та районної ради були нагороджені учасники бойових дій.
Народні та патріотичні пісні про Україну стали окрасою свята та запорукою чудового святкового настрою. Присутніх у залі розважали неперевершені виступи Юлії Медецької, Ольги Осипчук, Дарини Шпичак, Катерини Дзьомак, хорового колективу Будинку культури с.Велика Горбаша та чоловічого ансамблю.
На жаль, дорогою ціною платить Україна за своє право лишатися незалежною державою, за прагнення зберегти свою ідентичність і територіальну цілісність. Сотні справжніх патріотів віддали своє безцінне життя за нашу країну. Тож світлу пам'ять полеглих героїв України було вшановано хвилиною мовчання.
Також у рамках заходу відбулося спортивне свято, де юні спортсмени нашого району могли позмагатися за першість у тому чи іншому виді спорту. Протягом дня спортсмени нашого району виборювали почесні звання переможців та призерів з міні-футболу, гирьового спорту, армспорту, підтягування.
Творення держави – складний і довготривалий процес. Нам судилося стати безпосередніми учасниками відродження української нації. Перед нами стоять складні і великі завдання. Та згуртувавшись у єдиному прагненні, ми зможемо здолати будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності та процвітання держави.
З Днем народження, країно!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8337-ssj#sigProGalleria44ef002452
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8337-ssj#sigProGalleriaff3aef9e81
joomlamodniyportal.ru