Друк

Відбувся семінар для суб'єктів підприємництва та бажаючих займатися підприємницькою діяльністю

.

Сьогодні о 10:00 год. у великій залі Будинку рад відбувся інформаційно-консультативний семінар для суб'єктів підприємництва та бажаючих займатися підприємницькою діяльністю, керівників підприємств і організацій всіх форм власності, об'єднаних територіальних громад.

У семінарі взяли участь представники районної влади, працівники департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації, Головного управління пенсійного фонду України в області, Головного управління Державної фіскальної служби України у Житомирській області, Житомирської обласної служби зайнятості, працівники управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації.
У ході роботи учасники семінару детально розглянули та обговорили безліч цікавих питань, серед яких:
- Про розвиток та підтримку малого і середнього підприємництва у Житомирській області, надання адміністративних послуг населенню та бізнесу;
- Актуальні питання щодо застосування трудового законодавства ;
- Про систему пенсійного забезпечення громадян;
- Новації податкового законодавства;
- Участь роботодавців у забезпеченні зайнятості населення.
Загалом, захід був продуктивним та інформативним, адже учасники в процесі прослуховування семінару могли уточнювати і з'ясовувати конкретні питання у доповідачів та між собою, ділитися досвідом.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

joomlamodniyportal.ru