Друк

Поважний 95-річний ювілей

.

Поважне 95-річчя зустріла жителька нашого району - Ковальчук Ольга Василівна.

Народилась Ольга Василівна 22 травня 1923 року в селі Дідовичі.
Багато років свого життя жінка віддала навчанню та вихованню підростаючого покоління. Працювала вчителем початкових класів у Пищівській середній школі.
Ольгу Василівну – ветерана педагогічної праці, учасника війни вітали із ювілеєм та дякували їй за багаторічну працю перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення Оксана Морозова, директор територіального центру Новоград- Волинського району Ніна Івасів та сільський голова Тамара Мосійчук.
Ювілярка упродовж усього життя своєю невтомною працею заслужила повагу і заслужене визнання і, не зважаючи на поважний вік, зберегла важливі громадянські риси – повагу до людей та любов до рідного краю.
З чоловіком, Іваном Сидоровичем, який пройшов війну, був досвідченим бухгалтером, майстром по дереву, народила та виховала іменинниця чотирьох діток. Діти щедре обдарували її 6 внуками, а ті, в свою чергу, 7 правнуками, які огорнули її своєю ніжністю, турботою і любов'ю. Проживає зараз жінка з сином Миколою. Дочка Валентина, яка продовжила педагогічну справу мами також часто приїзжає до неньки. Сьогодні Ольга Василівна - доглянута, задоволена, забезпечена всім необхідним. А ми сподіваємося, що зустрінемось з Ольгою Василівною у її 100-річчя.
Тож нехай ще і в 100 років радістю світяться її очі, квітне усмішка на устах, живе мир і добро в душі цієї чудової жінки.

За інформацією територіального центру соціального обслуговування Новоград-Волинського району

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8136-povazhnij-95-richnij-yuvilej#sigProGalleriacc1dd1a6a5
joomlamodniyportal.ru