Друк

Зустріч із випускниками

.

Сьогодні, 18 травня, службою у справах дітей райдержадміністрації була організована традиційна зустріч керівництва району з випускниками 11-х класів шкіл району з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Цього року в районі документ про повну середню освіту отримає 5 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
Серед присутніх на зустрічі: перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Володимир Бойко, начальник відділу освіти Олександр Антипчук, директор Новоград-Волинського міського центру зайнятості Віктор Сербін, голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Константинова.
«Від усієї душі, бажаю вам знайти власний життєвий шлях і стати гідними громадянами нашої держави. Вірте в себе та відстоюйте свої переконання. Творіть, навчайтесь, розвивайтесь та найголовніше — будьте чесними, справдливими і добрими людьми. Ваше майбутнє залежить лише від вас, шановні випускники. Тому, бажаю вам зробити правильний вибір та вступити до омріяних ВУЗів. Нехай всі ваші мрії здійсняться!», - сказала у своєму зверненні Наталія Даниленко.
Багато приємних вітальних слів прозвучало на адресу дітей під час зустрічі. Кожен із присутніх, надаючи доречні життєві поради, бажав дітям всього найкращого.
В затишній атмосфері пройшло знайомство з випускниками. Начальник служби у справах дітей Володимир Бойко розповів про дітей-випускниів, які в свою чергу, поділились із присутніми своїми планами на майбутнє, захопленнями та мріями.
По завершенню зустрічі батьки-вихователі та їх діти-випускники були відзначені подарунками та грошовою допомогою від районної державної адміністрації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8128-zustrich-iz-vipusknikami#sigProGalleria2ed6fcf10e
joomlamodniyportal.ru