Друк

Відбулися навчальні стрільби

.

Сьогодні, 19 квітня, на Ужачинському військовому полігоні відбулись стрільби за участю учнів десятих та одинадцятих класів нашого району.

Школярів навчали стрільбі з автомата АКМ. Організаторами цього заходу з військово-патріотичного виховання молоді стали Новоград-Волинський ОМВК, на чолі з військовим комісаром Новоград-Волинського комісаріату Сергієм Канюкою та військові частини.
Перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко також прийняла безпосередню участь у стрільбах та поспілкувалася як із організаторами, так і з юними учасниками навчань.
Перед початком стрільб військовими був проведений детальний інструктаж та правила техніки безпеки. Після чого розпочалася практична частина навчання - стрільби. Кожному школяреві було виділено набої, бронежилети та каски. Діти із задоволенням відпрацьовували поставлені перед ними завдання, показуючи гарні результати. Тож, можливо, саме участь у стрільбах стане для багатьох випускників поштовхом до вступу у військові навчальні заклади.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8046-vidbulisya-navchalni-strilbi#sigProGalleria65600535af
joomlamodniyportal.ru