Друк

Районна спартакіада працівників шкіл

.

27 березня на базі Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів проводилась традиційна 19 районна спартакіада працівників шкіл.

В програму змагань входили такі види спорту як: волейбол, настільний теніс, шахи, шашки (чоловіки і жінки). В змаганнях спартакіади взяли участь 152 працівника шкіл.
Показали найкращу підготовку та стали переможцями з волейболу серед чоловіків команда Піщівської ОТГ (капітан Романюк О.В.), команда відділу освіти (капітан Храбан І. С.) на ІІ місці, команда Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітан Троцький В.В.) посіла ІІІ місце.
Серед жіночих команд перемогу здобули представниці Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітан Тимошенко Н.А.), другою стала команда Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітан Шокур Г.І.), на третьому місці – команда Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітан Боровець В.Д.).
Взяли активну участь в змаганнях та показали належну фізичну і тактичну підготовку команди Косенівської та Жолобненської шкіл.
В змаганнях з настільного тенісу І місце зайняв Романюк О.В. (Піщівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІ місце – Троцький В.В. (Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів ІІІ місце місце – Павлюк Ю.М. (Слободороманівська гімназія).
Серед жінок перемогу у змаганнях з настільного тенісу здобула Тимошенко Н.А. (Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів), у Алексюк Л.І. (Яворівська ЗОШ І-ІІ ступенів) – ІІ місце, у Лагасюк В.О.(Ярунська ЗОШ І-ІІІ ступенів) – ІІІ місце.
І місце в змаганнях з шахів розділили Корчемлюк С.І. та Солодкий М.С. (Гульська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІІ місце – у Шевчука Р.М. (Новороманівська ЗОШ І-ІІІ ступенів).
Серед жінок у змаганнях з шахів І місце у Власенко О.М. (Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІ місце у Приймак О. І.(Орепівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІІ місце у Алексюк Л.І. (Яворівська ЗОШ І-ІІ ступенів).
Переможцями у змаганнях з шашок стали Букацький Ф.О. (Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Корсунов В.І. (Гульська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІІ місце у Чижевського Ю.П. (Токарівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Ничипорука Ю.В. (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ступенів). У жінок І місце у Власенко О.М., ІІ місце у Лопохи Т. М. (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ступенів), ІІІ місце у Пантус Я.Ю. (Слободороманівська гімназія).
Тож вітаємо переможців!

За інформацією відділу освіти РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8016-rajonna-spartakiada-pratsivnikiv-shkil#sigProGalleriac579e08203
joomlamodniyportal.ru