Друк

Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги

.

В Новоград-Волинській районній бібліотеці імені Лесі Українки до Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги були оформлені книжкова виставка «Золота колекція нашої бібліотеки» та плакат «Насолода читанням – насолода життям».

На виставці представлені твори класиків української і світової літератури та сучасних українських і зарубіжних письменників. Біля неї протягом тижня з 26 по 30 березня 2018 року проводились бібліографічні огляди для дитячої та юнацької групи користувачів.
Бібліотекарі ознайомлювали усіх відвідувачів бібліотеки з новинками і цікавинками серед художньої літератури.
На виставці були представлені книги класиків дитячої літератури Льюіс Стівенсон «Острів скарбів», Гавриил Троепольский «Белый Бим Черное ухо», Марк Твен «Пригоди Гекльбері Фінна», Джонатан Свіфт «Мандри Лемюеля Гулівера».
Сучасна література досить цікава для юнацької категорії, на виставці також є книги письменників сучасності: Оксани Забужко, Василя Шкляра, Марини та Сергія Дяченків, братів Капранових, Любка Дереша, Мирослава Дочинця, Люко Дашвара, Пауло Куельо. Дуже зацікавили читачів книги Джорджа Р. Р. Мартіна «Гра пристолів», «Бенкет круків», «Буря мечів». Також, цікавились трилогією Джона Толкіна «Володар Перснів» та його книгою «Гобіт, або Туди і звідти», ця дивовижна історія, цілком закінчена та вивершена, водночас є преамбулою до «Володаря Перснів».
Тиждень дитячої та юнацької книги є своєрідною акцією з популяризації надбань національної та світової культури та сприяє поглибленню і розширенню читацьких інтересів.

Матеріал підготувала завідувач
відділу обслуговування користувачів
районної бібліотеки ім. Лесі Українки
Олена Боровська

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8012-vseukrajinskij-tizhden-dityachoji-ta-yunatskoji-knigi#sigProGalleriacd45e4a639
joomlamodniyportal.ru