Друк

«Якісна професійна освіта – передумова успішної кар’єри»

.

За ініціативи Новоград-Волинського міського центру зайнятості, сьогодні, 3 квітня, на базі ДНЗ «Новоград-Волинське вище професійне училище» відбулася конференція на тему: «Якісна професійна освіта – передумова успішної кар'єри».

Створення єдиної ефективної системи взаємодії мж владою, центром зайнятості, роботодавцями, навчальними закладами та обмін досвідом для вирішення питань укомплектування кваліфікованими кадрами відповідного рівня підприємств, стало основною метою цієї профорієнтаційної конференції. Серед присутніх: представники влади, роботодавці, керівники навчальних закладів, представники обласного та міського центрів зайнятості.
Розпочалася зустріч із ознайомчої екскурсії навчальним закладом, яку провів директор ДНЗ «Новоград-Волинське ВПУ» Микола Паламарчук. Гості оглянули навчальні аудиторії, майстерні, музей та поспостерігали за навчальним процесом. Після чого розпочалася конференція. Про стан справ на ринку праці за минулий рік та про реалізацію державної політики у сфері зайнятості розповів присутнім директор міського центру зайнятості Віктор Сербін. У свою чергу директори навчальних закладів міста презентували присутнім свої заклади, розповівши про перспективи, досягнення та проблеми, які виникають під час підготовки кваліфікованих кадрів.
В ході обговорення, учасники конференції визначилися з тим, якими повинні бути навчальний процес, рівень підготовки випускників та необхідні навики майбутніх спеціалістів, аби вони задовольняли інтереси роботодавців і мали гідну заробітну плату.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8010-yakisna-profesijna-osvita-peredumova-uspishnoji-kar-eri#sigProGalleria61fff26f8a
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/8010-yakisna-profesijna-osvita-peredumova-uspishnoji-kar-eri#sigProGalleriaea950a9301
joomlamodniyportal.ru