Друк

Великодні дзвони-2018

.

24 березня 2018 року в Житомирі було проведено ХІІ обласний фестиваль-конкурс учнівської молоді «Великодні дзвони», організаторами якого щорічно є - управління культури Житомирської облдержадміністрації, управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації, управління культури Житомирської міської ради та Житомирський коледж культури і мистецтв ім. Івана Огієнка.

Взяти участь у конкурсі прибули зразкові хореографічні колективи, окремі аматори з усієї області. Фестиваль проходив у номінаціях: «Естрадна пісня», «Народна пісня», «Інструментальне мистецтво», «Художнє читання», «Народний танець», «Графічний дизайн», «Сучасний танець», «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Кіно-, телемистецтво».
Фестиваль проводиться щорічно з метою активізації творчих здібностей старшокласників, популяризації народної пісні та української естрадної пісні, сучасної та народної хореографії, підтримання різних форм музичного фольклору, образотворчого та прикладного мистецтва.

Новоград-Волинський район на конкурсі представляли учасники художньої самодіяльності, юні аматори: Іванна Пасічник (с. Дідовичі), Олена Нагорна (с. Яворівка) та Діана Случак (с. Піщів).
За результатами конкурсу учасники, які представляли Новоград-Волинський район, посіли призові місця, а саме: Іванна Пасічник – призове ІІ місце у номінації «Народний спів», Олена Нагорна – також у номінації «Народний спів» отримала почесне призове ІІІ місце, Діана Случак була нагороджена подякою коледжу культури за участь у фестивалі у номінації «Художнє читання».

Отож, вітаємо переможців конкурсу та бажаємо подальших творчих успіхів!

Матеріал підготувала:
методист РМЦНТ
Іванна Конончук

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7995-velikodni-dzvoni-2018#sigProGalleria5b5635f444
joomlamodniyportal.ru