Друк

Відбувся семінар для вчителів початкових класів

.

З метою підготовки учителів початкових класів до реформування загальної середньої освіти відповідно до концепції «Нова українська школа», нещодавно на базі РМЦ було проведено семінар «Інтегровані уроки в початковій школі як засіб формування всебічно розвиненої особистості».

В роботі семінару взяли участь вчителі Новоград-Волинського району та Чижівської ОТГ.
У своєму виступі «Інтеграція в Новій українській школі» Сікора О.П., зав. РМЦ, наголосила що інтеграція навчальних предметів - вимога часу, пріоритет нового Державного стандарту початкової загальної освіти. В процесі інтеграції в початковій школі предмети об'єднують довкола цікавих для дитини тем чи проблем, а вчителі мають заохочувати дітей бачити спільне між предметами з кількох сфер діяльності, критично оцінювати, як усі ці частини взаємодіють.
Про організацію навчального процесу з учнями 1 класу в Новій українській школі говорила Лопатюк В.Г., методист сектору освіти, сім'ї, молоді, спорту та захисту дітей Чижівської ОТГ. Вона ознайомила учасників з новим Державним стандартом початкової загальної освіти.
В ході практичної частини «Один день із життя першокласника» досвідом організації та проведення інтегрованих уроків у початковій школі ділились вчителі Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ступенів: Дзюмак Н.М., Голяченко О.І., Зозуля В.О., Ейсмонт Р.В.. В інтерактивному форматі вони ознайомили колег з формами та методами організації роботи в процесі інтеграції навчальної діяльності учнів пешого класу, продемонстрували проведення ранкових зустрічей та інтегрованих уроків, побудованих на вертикальних міжпредметних зв'язках.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7960-vidbuvsya-seminar-dlya-vchiteliv-pochatkovikh-klasiv#sigProGalleria2b6993a35c
joomlamodniyportal.ru