Друк

Загальні збори громадян у Гульську

.

24 лютого у с.Гульськ відбулися загальні збори громадян.

Участь у зборах взяли голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, керівник апарату райдержадміністрації Михайло Гайдаєнко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, депутати районної та обласної ради.
Присутні заслухали звіт сільського голови Лариси Добровольської про роботу сільської ради за 2017 рік. В своєму виступі голова села акцентувала увагу на досягненнях і проблемах населеного пункту та окреслила плани та напрямки роботи на 2018 рік. Учасники заходу обговорили основні питання життєзабезпечення села.
Важливим питанням, що розглядалося на зборах громадян, було питання щодо виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку села за 2017 рік та основні напрямки програми на 2018 рік. Загалом сільський голова розповіла, що серед проблем сьогодення – це вивіз сміття, дороге водопостачання. Пишатися односельчанам також є чим. Це і Будинок культури, у якому було зроблено електроопалення, освітлення та косметичний ремонт; і місцева амбулаторія, яка є справжньою гордістю села; і дитячий садочок, будівництво якого добігає кінця. Тож попри певні проблеми, село загалом росте й розвивається.
Питання оренди землі та порядок заключення договорів присутнім роз'яснив начальник управління Держгеокадастру у районі Михайло Тимощук. Після чого заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік дав докладні відповіді на запитання аудиторії, які виникли після прослуханої інформації.
У свою чергу, голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк компетентно роз'яснив громаді питання порядку надання земельних ділянок в оренду приватним підприємцям. Володимир Володимирович запевнив, що з усіма бажаючими орендувати землю задля підприємницької діяльності ведуться співбесіди та уважно розглядаються їх бізнес-плани. Окрім того, відбувається перевірка та контроль, задля запобігання будь-якого роду порушень. «Районна державна адміністрація завжди відстоювала й захищала інтереси людей. Це є пріоритетом у нашій роботі. Ми й надалі робитимемо все задля підтримки й допомоги жителям району», - зазначив голова РДА Володимир Михнюк. Також керівник району наголосив, що від активної діяльності депутатів та громади села залежить поліпшення стану справ у селі та закликав усіх разом та спільними зусиллями вирішувати питання, що стосуються внутрішнього життя громади.
Наприкінець зборів відбулися громадські слухання про добровільне об'єднання територіальних громад. По даному питанню з жителями села поспілкувався голова районної ради Дмитро Рудницький. В ході обговорення присутні розглянули можливість створення Стріївської громади.
У ході засідання жителі села отримали розгорнуті, конкретні та аргументовані відповіді на поставлені ними запитання.
За результатами зборів було прийнято відповідні рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7926-zagalni-zbori-gromadyan-u-gulsku#sigProGalleria609dfaf2b4
joomlamodniyportal.ru