Друк

«Без тебе, Лесю, України собі не можу уявить!»

.

Сьогодні у районному Будинку культури с. Ярунь відбулося літературно-мистецьке свято «Без тебе, Лесю, України собі не можу уявить!», пресвячене 147-й річниці від дня народження великої поетеси Лесі Українки.

На вогник символічного багаття, що палахкотіло на сцені зійшлися численні гості свята, серед яких – перший заступник голови районної державної адміністрації Наталія Даниленко та начальник відділу культури райдержадміністрації Лілія Бобровська.
Перед присутніми у святковій залі виступила Наталія Даниленко. Вона, привітавши всіх зі святом, побажала землякам міцного незламного духу, сили волі, мудрості та життєвої наснаги – всіх тих якостей, які були притаманні великій поетесі. Після чого кращі студенти Ярунського технікуму землевпорядкування ЖНАУ урочисто поклали квіти до пам'ятного знаку Лесі Українці. Тим часом у залі Будинку культури проходила театралізована концертна програма за участю творчих колективів та аматорів народного мистецтва Новоград-Волинського району. Чудовий настрій глядачам подарували: Іванна Конончук, Ольга Осипчук, Саша та Аня Потайчуки, Діана Случак, Марія Дудник, народний аматорський вокальний ансамбл із с.Велика Горбаша, хоровий колектив районного Будинку культури та інші.
Минатимуть століття, а день у який велика поетеса з'явилася на світ, певно, назавжди залишатиметься справжнім національним святом. Адже саме Лесине слово та її незрима присутність серед нас, повсякчас вселятимуть непохитну віру в те, що Україна буде краєм радісних та щасливих людей, країною, де мрії втілюватимуться у життя.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7925-bez-tebe-lesyu-ukrajini-sobi-ne-mozhu-uyavit#sigProGalleriafcfb9d1dec
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7925-bez-tebe-lesyu-ukrajini-sobi-ne-mozhu-uyavit#sigProGalleria4788288fbc
joomlamodniyportal.ru