Друк

95 – річний ювілей жительки села Тернівка

.

16 лютого зустріла свій 95-річний ювілей жителька села Тернівка Ковальчук Василина Степанівна.

Жінка народилася в багатодітній сім'ї й прожила вік у рідному селі. За своїх 95 років пережила багато. Все життя добросовісно працювала у колгоспі. В житті Василина Степанівна мала багато важких випробовувань: жахіття голодомору, кровопролитні роки Великої Вітчизняної війни, повоєнну відбудову, непоправний біль втрати найрідніших людей. Але постійно жила з вірою та сподіванням на те, що Бог завжди допоможе й підтримає у важкі хвилини й щирою молитвою просила у Всевишнього спасіння й підтримки.
Проживає сьогодні ювілярка з двома сестрами Ганною і Антоніною, яким вже також далеко за 90 років. Кожного дня до їх оселі заходить соціальний робітник районного територіального центру соціального обслуговування Троцька Євгенія. Також ними опікуються пламінниці Надія та Віра.
Привітати ювілярку з її поважною датою завітали начальник управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації Андрущенко Людмила, директор районного територіального центру Івасів Ніна, завідувач відділення соціальної допомоги вдома Гуріна Марія, Тернівський сільський голова Мороз Микола.

За інформацією територіального центру

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7908-95-richnij-yuvilej-zhitelki-sela-ternivka#sigProGalleria62ccbfbe2d
joomlamodniyportal.ru